Kund- och spekulantregister

Få det senaste på marknaden först!

Genom att anmäla dig till vårt register får du förhandsinformation om våra kommande förmedlingsuppdrag. Vi använder också samma kund- och spekulantregister för att skicka ut prospekt som rör våra pågående förmedlingsuppdrag och nyhetsbrev. Dina uppgifter kommer inte att användas i marknadsföringssyfte och inte heller lämnas ut till annan part. Du kan avregistrera dig när du vill, antingen i samband med att du får utskick från oss eller genom att kontakta oss direkt.

Anmälan

*När vi har fått din anmälan kommer vi inom kort att kontakta dig på mail eller telefon för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med våra inkommande fastigheter och lediga lokaler. Du kommer sedan att få förhandsinformation om förmedlingsuppdrag som stämmer överens med de kriterier du anger. Du kan alltid kontakta oss för att justera dina önskemål eller för att ändra övriga uppgifter vi har om dig.

Om Real Advice

Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.