Kommersiell fastighetsmäklare/ Transaktionsrådgivare | Real Advice
Fastighetsmäklare

Kommersiell fastighetsmäklare/ Transaktionsrådgivare

Kommersiell fastighetsmäklare/ Transaktionsrådgivare

Real Advice söker en kommersiell fastighetsmäklare / transaktionsrådgivare med några års relevant arbetslivserfarenhet och ett brinnande intresse för fastigheter och fastighetsaffärer.

Real Advice rådgivningsteam består av fyra fastighetsmäklare och två uthyrningskonsulter med specialistkompetens inom kommersiella fastigheter. Vi förmedlar alla typer av kommersiella fastigheter som kontor, handel, industri, hotell, bostäder och byggrätter med underliggande fastighetsvärde från några miljoner till några hundra miljoner kronor.

Vid förmedling av bostadsfastigheter i attraktiva lägen undersöker vi även möjligheten till bostadsrättsombildning. Våra uppdragsgivare är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och offentlig förvaltning.

Real Advice etablerades år 2015 och har idag en marknadsandel överstigande 50 % av Värmland och Karlstadsregionen, enligt officiell statistik från fastighetsanalysföretaget Datscha.

Real Advice är under stark tillväxt och har tydliga ambitioner om att växa geografiskt i angränsande marknader under de närmaste åren. För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster behöver vi förstärka vårt transaktionsteam med ytterligare en kommersiell fastighetsmäklare.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • – Värdering och analys av kommersiella fastigheter
  • – Rådgivning och projektledning av hela försäljningsprocessen från början till slut
  • – Upprätta försäljningsprospekt, kassaflödesanalyser och annat presentationsmaterial
  • – Utveckla och fördjupa kontakter med rådgivare, samarbetspartners och fastighetsägare
  • – Omvärldsbevakning och identifiering av nya affärsmöjligheter
  •  

Vad Real Advice erbjuder dig
Hos Real Advice blir du en viktig spelare i vårt framgångsrika transaktionsteam och en känd person på den lokala fastighetsmarknaden. Här finns goda möjligheter att utvecklas som affärsman eller affärskvinna och som egen företagare. Real Advice är nämligen ett entreprenörsdrivet företag utan anställd personal. Alla Real Advice konsulter är egenföretagare och underkonsulter till Real Advice med goda möjligheter att bygga upp en stark ekonomi både privat och i det egna företaget.

Din profil
Vi söker i första hand dig som har arbetat några år som kommersiell fastighetsmäklare och vet vad som krävs för att lyckas i detta spännande och omväxlande yrke. Andra exempel på lämplig bakgrund är privatmäklare, redovisningskonsult från fastighetsbranschen eller kanske har du arbetat inom bank-/finans med rådgivning. Det viktigaste är trots allt inte vad du har gjort tidigare i livet utan vem du är och vad du vill göra i framtiden.

Utöver god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift behöver du ha goda kunskaper i MS Office, framförallt i Excel.

Personliga egenskaper
Som person är du affärsmässig, strukturerad och ambitiös. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och tycker om att träffa nya människor. Som fastighetsmäklare behöver du även vara lyhörd och förtroendeingivande för att kunna skapa goda relationer med köpare, säljare och övriga intressenter.

Välkommen med din ansökan: Skicka in ansökan

I denna rekrytering samarbetar Real Advice med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 19 februari 2021.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Om denna position

ArbetsgivareReal Advice Sweden AB
 Tullhusgatan 1 B
 65226 Karlstad
Hemsidawww.realadvice.se
TillträdeEnligt överenskommelse
TitelKommersiell fastighetsmäklare / Transaktionsrådgivare
SektorPrivat
TjänstHeltid
AnställningsformEgenföretagare
Antal tjänster1
Scroll to Top