Årjäng

Smedens Fastigheter


  • Pris: 16 000 000 kr
  • Byggnadstyp:
  • Hyresvärde: 2 191 000 kr/år
  • Fastighetsbeteckning: SMEDEN 1, SMEDEN 2, SMEDEN 13, SMEDEN 14
  • Bruksarea: 1260 kvm
  • Gatuadress: Storgatan 45-47

Beskrivning

Smedens Fastigheter utgörs av de fyra fastigheterna Smeden 1, Smeden 2, Smeden 13 och Smeden 14. Fastigheterna är centralt belägna i Årjäng med attraktivt läge längs Storgatan och utgörs av 13 bostadslägenheter, 6 kommersiella lokaler samt parkeringsplatser. Den uthyrbara arean uppgår till 2 112 kvm fördelat på 1 333 kvm lokal och 779 kvm bostäder. Fastigheterna har stabila lokalhyresgäster som är väletablerade i Årjäng. De två största hyresgästerna är Systembolaget och Apoteket som tillsammans hyr 985 kvm. Apoteket har varit hyresgäster sedan år 1999 och Systembolaget sedan år 2002.

Högavkastande Fastigheter med sammanlagt 13 lägenheter och 6 lokaler. Driftnetto för Fastigheterna bedöms uppgå till 1 260 tkr, motsvarande 597 kr per kvm.

För mer information kring Fastigheterna se bifogat prospekt. Kontakta mäklaren för visning.

Ladda ned försäljningsprospekt för Smedens Fastigheter
Läs mer om objektet

Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.