Herrhagen

Karlstad Lien 7


  • Pris: 5 000 000 kr
  • Byggnadstyp: Bostad
  • Hyresvärde: 362 000 kr/år
  • Fastighetsbeteckning: KARLSTAD LIEN 7
  • Bruksarea: 365 kvm
  • Gatuadress: John Ericssonsgatan 16

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva en bostadsfastighet med fyra lägenheter i populära Herrhagen. Här finns potential till ökade intäkter genom hyreshöjning. Den genomsnittliga hyresnivån om 967 kr per kvm är förhållandevis låg i jämförelse rikssnittet om 1 104 kr per kvm. Hyresnivån för jämförbara fastigheter i Herrhagen varierar mellan 1 000 kr per kvm till 1 500 kr per kvm.

Den uthyrbara arean uppgår till 365 kvm fördelat på fyra lägenheter. Bostäderna utgörs av 2-4 rok med varierande storlek från 65 kvm till 115 kvm. Hyresvärdet uppgår till 362 tkr med ett bedömt driftnetto om 195 tkr.

För mer information se gärna bifogat prospekt.

Kontakta mäklaren för visning!

Ladda ned försäljningsprospekt för Karlstad Lien 7
Läs mer om objektet

Budgivningshistoria


Budgivare Bud Status Datum/Tid
1 5 000 000 kr 2019-06-14 10:05

Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.