Kristinehamn

Kristinehamn Drillsnäppan 2


  • Byggnadstyp:
  • Fastighetsbeteckning: Kristinehamn Drillsnäppan 2
  • Bruksarea: 2559 kvm
  • Gatuadress: Storängsgatan 2F

Beskrivning

Fastigheten Drillsnäppan 2 är belägen längs Storängsgatan i centrala Kristinehamn. På fastigheten finns tre sammanbyggda byggnader i två till tre plan ovan mark med 26 bostadslägenheter, 6 kommersiella lokaler samt parkeringsplatser.

Byggnaden är uppförd 1991 och väl underhållen. Standarden på lägenheterna är mycket god med egen tvättmaskin, kaklade badrum samt inglasade balkonger. Fastighetens uthyrbara area uppgår till 2 559 kvm fördelat på 1 546 kvm bostäder och 1 023 kvm kommersiella ytor.

Hyresvärde för fastigheten bedöms uppgå till 2 836 tkr med ett normaliserat driftnetto om 1 765 tkr.

Kontakta oss för prospekt med detaljerad information om fastigheten och försäljningsprocessen..

Dokumentlista


Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.