Marieberg

Karlstad Vaktmästaren 9


 • Pris: 10 000 000 kr
 • Byggnadstyp: Bostad
 • Hyresvärde: 663 000 kr/år
 • Fastighetsbeteckning: KARLSTAD VAKTMÄSTAREN 9
 • Bruksarea: 504 kvm
 • Gatuadress: Hööksgatan 26

Beskrivning

Tillfälle som sällan kommer åter. Hyresfastighet i attraktiva Marieberg, ett stenkast från Karlstad centrum. Uthyrbar area om 504 kvm innehållande sex bostadslägenheter, tre källarlägenheter samt garage. Byggnaden är väl underhållen med flertalet stora åtgärder utförda såsom renoverat tak, fönster, fasad, bergvärme samt renoverade stammar. Lägenheterna håller bra skick med modernt renoverade badrum (kakel och klinker) och renoverade kök samt charmiga tidstypiska detaljer bevarade. Flera av lägenheterna har tydlig Vänerutsikt över Mariebergsviken.

Lägenhet 1102 om 100 kvm samt en garageplats har nuvarande ägare använt som ägarlägenhet och håller mycket hög standard med moderna renoveringar. Här finns möjlighet för köpare att överta lägenheten alternativt hyra ut. Den första september blir även en 42 kvm samt en källarlägenhet om 40 kvm ledig. Möjlighet finns för generationsboende.

Hyra för Fastigheten uppgår till 663 tkr, motsvarande 1 311 kr per kvm, med ett bedömt driftnetto om 480 tkr.

För mer information ladda ner bifogat prospekt eller kontakta ansvarig mäklare.

Visning

Vid anmälan till visning vänligen ange namn och kontaktuppgifter i mailet.

 • Måndag
  13/7
  00:00-01:00
  Anmälan krävs
Ladda ned försäljningsprospekt för Karlstad Vaktmästaren 9
Läs mer om objektet

Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.