Säffle

Västra Storgatan 9 66130 Säffle


  • Byggnadstyp: Bostad
  • Fastighetsbeteckning: SÄFFLE TRÄTÄLJA 11
  • Bruksarea: 2259 kvm
  • Gatuadress: Västra Storgatan 9

Beskrivning

Fastigheten Trätälja 11 är belägen längs Skolgatan i centrala Säffle. På fastigheten finns en byggnad i tre plan ovan mark med 8 bostadslägenheter, 2 kommersiella lokaler samt parkeringsplatser.

Byggnaden är uppförd 1968 och under åren har sedvanligt underhåll av fastigheten genomförts. Bland annat har lägenheter renoverats och kompletterats med tvätt- och diskmaskin samt torktumlare och balkonger har målats om.

Fastighetens uthyrbara area uppgår till 2 259 kvm fördelat på 856 kvm bostäder och 1 403 kvm lokaler. De kommersiella lokalerna utgörs av Postens tidigare lokaler. På fastigheten finns totalt 13 parkeringsplatser.

Hyresvärde för fastigheten bedöms uppgå till 1 483 tkr med ett normaliserat driftnetto om 739 tkr.

Kontakta oss för prospekt med detaljerad information om fastigheten och försäljningsprocessen.


Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.