Borgvik

Klaraborg i Borgvik


  • Pris: 10 000 000 kr
  • Byggnadstyp: Bostad
  • Hyresvärde: 1 493 000 kr/år
  • Fastighetsbeteckning: GRUMS BORGVIKSBRUK 1:8
  • Bruksarea: 958 kvm
  • Gatuadress: Gamla Landsvägen 21C

Beskrivning

På Fastigheten finns sex byggnader innehållande elva bostadslägenheter om 618 kvm samt sju möblerade lägenheter med hotelltillstånd om 340 kvm. På Fastigheten finns även två jordkällare. Den totala uthyrningsbara arean uppgår till 958 kvm och lägenheternas storlek varierar från 35 kvm till 110 kvm. Attraktivt läge i Borgvik precis intill Sliperiet och närhet till båthamn med båtar som tar dig på dagsturer till Karlstad. Bra pendlingsläge till Karlstad och Grums med E18 i närheten. Hyresvärde 2020 uppgår till 1 493 tkr per åt med ett bedömt driftnetto om 1 019 tkr per år.

Förutom uthyrning av bostadslägenheterna har Säljaren byggt upp en framgångsrik verksamhet med uthyrning
av möblerade lägenheter med inriktning mot företag. Lägenheterna hyrs ut löpande med bokningar per natt, vecka samt månad. De senaste åren har uthyrning skett i större bokningar under längre perioder, mestadels veckor eller månader i följd. Exempel på kunder är olika industriföretag som jobbar på närliggande projekt och utländska företag från Slovenien, Tyskland samt Finland. Stora bokningar har även skett från olika statliga företag samt flertalet organisationer. För en köpare finns ett gott underlag att fortsätta och utveckla denna framgångsrika verksamhet.

För mer info se bifogat prospekt eller kontakta ansvarig mäklare.

Ladda ned försäljningsprospekt för Klaraborg i Borgvik
Läs mer om objektet

Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.