Karlstad centrum

Karlstad centrum


  • Byggnadstyp: Kontor
  • Fastighetsbeteckning: Konfidentiellt
  • Bruksarea: 10000 kvm

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva en centralt belägen fastighet i Karlstad. Fastigheten inrymmer huvudsakligen kommersiella lokaler.

Fastigheten har goda förutsättningar att förädlas genom om-, ny- eller tillbyggnation. På fastigheten finns en outnyttjad byggrätt.

Den totala uthyrbara arean uppgår till cirka 5 000 - 10 000 kvm. Hyresvärde 2019 bedöms uppgå till cirka 9 Mkr med ett normaliserat driftnetto om cirka 5 Mkr.

Ett begränsat antal intressenter får tillgång till försäljningsprospekt. Vänligen kontakta Real Advice för mer information om fastigheten och den fortsatta försäljningsprocessen.

Dokumentlista

Fastighetskarta

Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.