Segmon

Bostadsfastigheter Segmon, Grums


  • Pris: 13 000 000 kr
  • Byggnadstyp: Bostad
  • Hyresvärde: 2 509 000 kr/år
  • Fastighetsbeteckning: Bostadsfastigheter Segmon, Grums
  • Gatuadress: Parkgatan 1, 3, 7 m.fl.

Beskrivning

Fastighetsportföljen innefattar sju bostadsfastigheter i Segmon, Grums i Värmlands län. Beståndet innehåller totalt 39 lägenheter med en sammanlagd area om 2 475 kvm. Portföljen är indelad i tre enheter: Parkgatan, Mellanvägen samt Stora Häggvik. Möjlighet finns för köpare att presentera bud för portföljen alternativt för enheterna separat.

Hyresvärdet för 2019 uppgår till 2 509 tkr med ett bedömt driftnetto om 1 388 tkr per år, motsvarande 577 kr per kvm.

Utgångspris:

FASTIGHETSPORTFÖLJ:
13 000 000 kr

PARKGATAN:
8 000 000 kr

MELLANVÄGEN:
3 300 000 kr

STORA HÄGGVIK:
1 700 000 kr

Fastigheterna har byggår från 1948 – 1991 där flera stora underhåll har genomförts under åren. I flera av Fastigheterna har bland annat har tak och fönster renoverat samt byte av uppvärmning till jord- och bergvärme. Flertalet badrum har renoverats samt ytskikt i lägenheterna har fått löpande underhåll. Alla fastigheterna har bredband via fiber. I portföljen ingår även fyra obebyggda tomter intill bostadsfastigheterna. Här finns möjlighet för köpare att utföra nybyggnationer. Vatten och avlopp finns framdraget vid tomtgräns. Säljaren har bedrivit verksamhet med uthyrning av möblerade lägenheter som hyrs ut löpande. Exempel på hyresgäster är bland annat försäkringsbolag samt underleverantörer till Billerud Korsnäs.

För mer detaljerad information se bifogat prospekt. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ladda ned försäljningsprospekt för Bostadsfastigheter Segmon, Grums
Läs mer om objektet

Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.