Segmon

Fastighetsportfölj Segmon, Grums


  • Pris: 11 000 000 kr
  • Byggnadstyp: Bostad
  • Hyresvärde: 2 509 000 kr/år
  • Fastighetsbeteckning: Bostadsfastigheter Segmon, Grums
  • Gatuadress: Parkgatan 1, 3, 7 m.fl.

Beskrivning

Fastighetsportfölj med 35 lägenheter i Segmon, Grums i Värmlands län. Beståndet består av sex bostadsfastigheter samt fyra obebyggda tomter intill. Uthyrningsbar area uppgår till 2 143 kvm.
Hyresvärde för portföljer uppgår till 1 959 tkr med ett bedömt driftnetto om 924 tkr.

Fastigheterna har byggår från 1948 – 1991 där flera stora underhåll har genomförts under åren. I flera av Fastigheterna har bland annat har tak och fönster renoverat samt byte av uppvärmning till jord- och bergvärme. Flertalet badrum har renoverats samt ytskikt i lägenheterna har fått löpande underhåll. Alla fastigheterna har bredband via fiber. I portföljen ingår även fyra obebyggda tomter intill bostadsfastigheterna. Här finns möjlighet för köpare att utföra nybyggnationer. Vatten och avlopp finns framdraget vid tomtgräns. För mer detaljerad information se bifogat prospekt. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ladda ned försäljningsprospekt för Fastighetsportfölj Segmon, Grums
Läs mer om objektet

Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.