Kristinehamn

Kristinehamn Silvret 4


  • Pris: 4 400 000 kr
  • Byggnadstyp: Industri
  • Hyresvärde: 973 000 kr/år
  • Fastighetsbeteckning: Kristinehamn Silvret 4
  • Bruksarea: 1930 kvm
  • Gatuadress: Kromgatan 5

Beskrivning

Fastigheten är belägen i Drevsta industriområde med adressen Kromgatan 5. Området ligger cirka 1,5 km från Kristinehamns centrum och präglas till största delen av butiker, lager och lättare industri. Läget, alldeles intill väg 26, är ett ypperligt skyltläge. Kommunikation till och från Drevsta blir dessutom mycket enkel. Några exempel på befintliga verksamheter i området är STC, Mio, Lecab och Beijer. I närområdet planeras för ett nytt handelsområde som ytterligare kommer förstärka områdets attraktivitet.

Inom Fastigheten finns en byggnad i ett plan ovan mark med ytor för kontor, lager och/eller produktion. Tidigare verksamheter som rymts inom Fastigheten innefattar lättare tillverkningsindustri. Fastighetens uthyrbara area uppgår till
1 930 kvm, fördelat på 212 kvm kontor och 1 718 kvm lager och produktion. Fastigheten har en tomtareal om 3 742 kvm varav ca 1 800 kvm lämpar sig väl som parkering och uppställningsytor. Hyreskontrakt finns för närvarande tecknade på
1 340 kvm. Dessa är av typen korttidskontrakt med en uppsägningstid på tre månader. Hyresvärdet för dessa är 168 tkr per år.

För ytterligare information avseende Fastigheten, se försäljningsprospekt.

Ladda ned försäljningsprospekt för Kristinehamn Silvret 4
Läs mer om objektet

Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.