Råda

Hagfors Råda 1:279


  • Byggnadstyp: Industri
  • Hyresvärde: 1 050 000 kr/år
  • Fastighetsbeteckning: HAGFORS RÅDA 1:279
  • Bruksarea: 2250 kvm
  • Gatuadress: Flygplatsvägen 1

Beskrivning

Fastigheten är belägen i Råda, intill Hagfors flygplats, cirka fyra kilometer från Uddeholm och ytterligare sju kilometer från Hagfors tätort. I Fastighetens närområde finns flera företag, bland annat Råda Lastvagnsservice, House of Nutrition och en ambulansstation. Hagfors flygplats är framför allt anpassad för persontrafik med medelstora flygplan men tidigare år har även mindre fraktflyg trafikerat flygplatsen.

Fastigheten Hagfors Råda 1:279 är belägen på adressen Flygplatsvägen 1 med skyltläge mot riksväg 62. Inom Fastigheten finns en huvudbyggnad i två plan ovan mark med ytor för kontor, lager och/eller produktion. Vidare finns ytterligare en lagerbyggnad i ett plan ovan mark samt en tälthall avsedd för kallager. Samtliga byggnader uppfördes 2015 och inhyste då en verksamhet som tillverkade småhus.

Fastighetens uthyrbara area uppgår till 2 250 kvm, fördelat på 270 kvm kontor och 570 kvm produktion i huvudbyggnaden, 450 kvm lager i lagerbyggnaden samt 960 kvm kallager i tälthallen. Fastigheten har en tomtareal om 64 081 kvm. Samtliga ytor är vakanta.

För mer detaljerad information avseende Fastigheten, se prospekt.

Ladda ned försäljningsprospekt för Hagfors Råda 1:279
Läs mer om objektet

Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.