Karlskoga

Karlskoga Spinnaren 6


  • Byggnadstyp:
  • Hyresvärde: 3 521 000 kr/år
  • Fastighetsbeteckning: KARLSKOGA SPINNAREN 6
  • Bruksarea: 3029 kvm
  • Gatuadress: Häsängsvägen 26

Beskrivning

Nu erbjuds ny- och ombyggd fastighet med Nordic Wellness fullservicegym samt padel i Karlskoga! Nordic Wellness i Karlskoga öppnades under 2020 och har blivit ett efterlängtat tillskott för Karlskogainvånarna.
Lokalerna innefattar gymverksamhet med möjlighet för gruppträning, gym med fria vikter, crosscage, konditionsträning, padeltennis och mycket mer. Lokalerna i Fastigheten byggdes om efter Nordic Wellness specifikationer och rumsbeskrivningar. Avtalstiden löper med 10-årigt hyresavtal från 1 februari 2020 till 31 januari 2030 med treårig förlängning.

Hyra för Fastigheten uppgår till 3 521 tkr motsvarande 1 162 kr per kvm med ett bedömt driftnetto om 3 135 tkr, motsvarande 1 035 kr per kvm.

Kontakta mäklaren för mer information och prospekt.

Ladda ned försäljningsprospekt för Karlskoga Spinnaren 6
Läs mer om objektet

Bilder på objektet


Få det senaste på marknaden först!

Anmäl dig till vårt kund- och spekulantregister för förhandsinformation om fastigheter på gång och lediga lokaler.
När vi har fått din anmälan kontaktar vi dig för att på bästa sätt kunna matcha dina önskemål med kommande förmedlingsuppdrag.

Real Advice - Kunskap, engagemang & resultat


Real Advice är en rådgivningsfirma och fastighetsförmedlare som drivs av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer. Med 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden har vi specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vi vänder oss till dig som ställer höga krav och som förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga.

Behöver du hjälp med din fastighetsaffär eller företagsöverlåtelse? Tveka inte att höra av dig med dina frågor via formuläret.