Stenåsen

Årstidsvägen 8

Lokaltyp: Butik
Gatuadress: Årstidsvägen 8
Fastighetsbeteckning: Stenåsen 1:3
Hyra: Hyra vid förfrågan
Lokalarea: 3 500 kvm
Alternativ användning: Industri, Kontor, Kontorshotell, Lager, Restaurang, Övrigt

Beskrivning

Kil
Kil ligger i hjärtat av Värmland Det centrala läget gjorde tidigt Kil till ett nav för resande. Här låg Sveriges första järnväg för persontrafik. Än idag tar du dig snabbt hit eller härifrån. Till Karlstad åker du på 15 minuter med bil, buss eller tåg. Kil är en järnvägsknut och här stannar tåg på väg till både Oslo, Göteborg och Stockholm. Vill du ut i Europa ligger Karlstads flygplats på cykelavstånd - endast 8 km - nära tätorten Kil. Läget gör det enkelt att pendla till jobb eller studier.

Kommunikationer
Närheten till Karlstad och de goda kommunikationerna gör att många väljer Kil som en trygg och bra boendeort. Många pendlar till och från Kil med buss och tåg. Till Karlstad airport är det bara 8 km från Kils tätort. De goda kommunikationerna har starkt bidragit till Kils attraktionskraft.
Näringsliv
Kil har ett mångsidigt näringsliv med drygt 1 200 aktiva företag och en stark, lokal företagarkultur. Kil är en utpräglad småföretagarkommun men det finns också större företag. Många är verksamma på en internationell marknad. Spridningen mellan olika branscher är stor och mångsidig.

Trafik
Trafikflödet för år 2020 är uppmätt till 2.550 fordon/dygn som passerar Stenåsens handelsområde (källa: Trafikverket).

Visa hela texten

Per Johansson

Lokalförmedlare

+46 70 276 ** **
per.johansson***
Dela
Anmäl intresse

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Årstidsvägen 8

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.