Annelund

Forskningsvägen 1

Lokaltyp: Kontor
Gatuadress: Forskningsvägen 1
Byggnadsår: 1962
Fastighetsbeteckning: Säffle 4:20
Hyra: Hyra vid förfrågan
Lokalarea: 315 kvm
Alternativ användning: Kontorshotell

Beskrivning

Nu ges möjlighet att att hyra en fin och välplanerad kontorslokal om 315 kvm i fastigheten Forskningen belägen i Annelund, Säffle. Lokalen har flertalet kontorsrum med stora fönsterpartier med utsikt över natur, stort konferensrum och kök. I den anrika fastigheten, Forskningen, har ni som hyr lokaler även möjlighet att låna flertalet konferenslokaler som är belägna i byggnaden. Möjlighet ges till att anpassa lokalen efter eget önskemål och dialog med fastighetsägaren. I fastigheten finns även större lokaler lediga om er verksamhet önskar än större lokalytor. Vänligen kontakta uthyrningsansvarig, Oscar Carlson Reijers, för visning och vidare dialog.

Lokalerna är belägna i området Annelund i Säffle. Området består av blandad bebyggelse med kontor, industri och bostäder. På området är idag stora etablerade företag som Nordic Paper, Samhall och Arbetsförmedlingen verksamma. Tillgängligheten till fastigheten är utmärkt och på fastigheten finns gott om parkeringsplatser. 

Säffle är en stad med stor potential. Här finns ett väl differentierat näringsliv med både större multinationella företag och små, medelstora företag inom olika näringsområden, som process- och verkstadsindustri, styr och reglerteknik. Några av de största företagen i Säffle är BTG Instruments AB, Nordic Paper Säffle AB, Moelven Byggsystem AB och Somas AB. En av Sveriges största satsningar på livsmedelsproduktion, en hållbar och landbaserad fiskodlning med en total investering om 2,3 miljarder har landat i Säffle. Premium Svensk Lax AB (Re:Ocean) har under 2020 fått klartecken på att påbörja byggnationen av deras landbaserade laxodling. Markarbeten inleds under 2023 och anläggningen beräknas vara klar under 2025. Anläggningen blir belägen strax sydväst om Säffle tätort. 

 

Visa hela texten

Oscar Carlson Reijers

Fastighetsmäklare / Lokalförmedlare

+46 70 671 ** **
oscar.carlson***
Dokumentlista
Dela
Anmäl intresse

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Forskningsvägen 1

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.