Centrum

Hamngatan 24

Gatuadress: Hamngatan 24
Fastighetsbeteckning: Jägaren 12
Pris: 1 500 000 kr
Kontor: 294 kvm

Beskrivning

Längs med Hamngatan i centrala Karlstad finner ni denna kontorslokal ett A-läge med tåg- och busstation utanför dörren. Hela lokalen har renoverats under 2022 med stilrena färg- och materialval och har ett genomgående ljusinsläpp.

Lokalen ligger en trappa upp och mäter 294 kvm med en månadsavgift om 27 074 kr ex moms. Ingår gör värme och vatten, tillkommer gör el och bredband. Säljes i bostadsrättsform.

Från lokalens entré möts ni av en hall med wc, vilken sedan löper vidare till ett öppet kontorslandskap med fönster ut mot Hamngatan. Vidare till finns tre kontorsrum, två förråd samt konferensrum. Personalrum med diskmaskin, kylskåp samt utrymme för större matbord. Plastmatta på golven vilken bryts av med heltäckningsmatta i konferensrummet. Plocktak med infälld belysning. 

Vid en köpeskilling om 1,5 mkr motsvarar detta en jämförbar hyresnivå om ca 1 230 kr/kvm.

Fastigheten ligger belägen i Karlstad Centrum med stadens all tänkbar service runt hörnet, så som lunchrestauranger, affärer och gym. För tillfället pågår en ombyggnation av Karlstad resecentrum vilket beräknas stå klart 2027. Detta medför att lokalen kommer hamna mitt i navet för hela Värmlands resecentrum och bli en del av en stadsgata med generösa trottoarer. Läs gärna mer om områdets utveckling:
https://karlstad.se/karlstad-vaxer/projekt/tag-i-tid/karlstads-resecentrum

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Richard Jensen för ytterligare information och vid intresse. 

Visa hela texten

Richard Jensen

Kommersiell Fastighetsmäklare

+46 72 274 ** **
Dela
Anmäl intresse

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Hamngatan 24

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.