Skoghall

Hovlandavägen 4

Gatuadress: Hovlandavägen 4
Fastighetsbeteckning: MÖRMON 3:20
Pris: 2 250 000 kr
Tomtarea: 1 483 kvm

Beskrivning

Industrifastighet på Skoghall belägen i området Haga. På Fastigheten finns en industribyggnad från 1951 som uppfördes av Televerket och som idag består av två lokaler. Den uthyrbara arean uppgår till ca 200 kvm. Den största lokalen kommer finnas vakant. En bra möjlighet för tillkommande ägare att nyttja för egen del. Telia hyr idag en av lokalerna i fastigheten via ett servitutsavtal utan hyra. Telia nyttjar lokalen för ADSL-anläggning men har i Sverige börjat avveckla deras ADSL-anläggningar varpå utvecklingsmöjligheterna ses som stora i framtiden.

Fastigheten har en areal om 1 483 kvm och har ett bra läge på området. Rådande stadsplan möjliggör en högsta byggnadshöjd om 7,2 meter.

Normaliserad driftnettokalkyl finns i prospektet och avser fullt uthyrd fastighet förutsatt att den lokal Telia nyttjar står tillgänglig för uthyrning. En driftnettokalkyl för egenanvändning finns även i detta prospekt.

Se bifogat prospekt för mer information. 

Kontakta ansvarig mäklare, Oscar Carlson för mer information. Mail: Oscar.carlson@realadvice.se alternativt mobil: 070-671 60 20.

Visa hela texten

Oscar Carlson

Fastighetsmäklare

+46 70 671 ** **
oscar.carlson***
Dela
Anmäl intresse

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Hovlandavägen 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.