Säffle

Industrigatan 10

Lokaltyp: Kontor
Gatuadress: Industrigatan 10
Byggnadsår: 1967
Fastighetsbeteckning: Hermes 14
Hyra: Hyra vid förfrågan
Alternativ användning: Kontorshotell, Övrigt

Beskrivning

Lediga lokaler i varierande storlekar där lokalerna kan anpassas efter era önskemål. Lokalerna är belägen i fastigheten Hermes 14 på adressen Industrigatan 10 i området Höglunda, Säffle. I fastigheten finns lediga kontorslokaler som passar både för fåmansbolag som önskar hyra mindre ytor och för större företag med behov av stora ytor. Lokalanpassningar är möjliga efter önskemål från hyresgäst. I fastigheten har tidigare bedrivits kontorsverksamheter bedrivits men även vårdcentral och en tandläkarklinik där strukturen finns kvar för att en ny hyresgäst enkelt ska kunna starta upp sin verksamhet. Hiss finns i fastigheten. Välkomna att kontakta ansvarig lokalförmedlare, Oscar Carlson Reijers, för dialog om vilka ytor just ert företag har behov av. 

 

 

Lokalerna är belägna i området Höglunda i Säffle. Området består av blandad bebyggelse men i huvudsak industri. På området är idag stora etablerade företag som Volvo, Cellcomb och UMV verksamma. Tillgängligheten till fastigheten är utmärkt och på fastigheten finns gott om parkeringsplatser. 

Säffle är en stad med stor potential. Här finns ett väl differentierat näringsliv med både större multinationella företag och små, medelstora företag inom olika näringsområden, som process- och verkstadsindustri, styr och reglerteknik. Några av de största företagen i Säffle är BTG Instruments AB, Nordic Paper Säffle AB, Moelven Byggsystem AB och Somas AB. En av Sveriges största satsningar på livsmedelsproduktion, en hållbar och landbaserad fiskodlning med en total investering om 2,3 miljarder har landat i Säffle. Premium Svensk Lax AB (Re:Ocean) har under 2020 fått klartecken på att påbörja byggnationen av deras landbaserade laxodling. Markarbeten inleds under 2023 och anläggningen beräknas vara klar under 2025. Anläggningen blir belägen strax sydväst om Säffle tätort. 

 

Visa hela texten

Oscar Carlson Reijers

Fastighetsmäklare / Lokalförmedlare

+46 70 671 ** **
oscar.carlson***
Dela
Anmäl intresse

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Industrigatan 10

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.