Centrum

Kungsgatan 46A

Lokaltyp: Butik
Gatuadress: Kungsgatan 46A
Fastighetsbeteckning: Capella 11
Hyra: Hyra vid förfrågan
Lokalarea: 1 029 kvm

Beskrivning

Butikslokal i A-läge längs gågatan i Kristinehamn!

Denna butikslokal på cirka 1 029 kvadratmeter är belägen längs gågatan i centrala Kristinehamn. Den erbjuder stora skyltfönster som vetter ut mot gatan och ligger i omedelbar närhet av väletablerade butiker, vilket garanterar ett stort kundflöde utanför entrén. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närområdet, med den närmaste parkeringen bara 20 meter från entrén.

Lokalen är flexibel och kan anpassas efter era behov, med möjlighet till diskussion med fastighetsägaren angående hyresnivå och avtalslängd. Det är värt att notera att hyran inkluderar kostnader för värme.

Kristinehamn är en stad utan köpcenter, vilket gör att handeln naturligt riktas mot stadskärnan. Enligt senaste statistik från Cityindex, från 2022, uppgår handelsomsättningen i stadskärnan till cirka 150 miljoner kronor, vilket innebär en ökning med 2,8% jämfört med föregående år. Här står stadskärnan för hela 23% av handeln i Kristinehamn, en andel som är högre än genomsnittet för andra medelstora städer i landet.

Kristinehamn har ett växande och mångsidigt näringsliv med många små och medelstora företag. Under 2020 fattades beslut om att återuppbygga regementet A9, vilket kommer att generera cirka 350 nya arbetstillfällen med start från 2022. Staden huserar högteknologiska företag som Kongsberg Hydrodynamic Research Center, där ingenjörskonsten är på högsta nivå. Det finns också en lång tradition inom stål- och metalltillverkning med företag som Albin Components och Scana Steel, samt inom kemi- och pappersindustrin med företag som Akzo Nobel och Nordic Paper.

Kristinehamn, beläget vid Vänerns norra strand mellan Stockholm och Oslo, är en skärgårdskommun. Kristinehamns kommun har cirka 24 000 invånare och har välutvecklade kommunikationer, både inom staden och med omvärlden, inklusive E18 och järnvägsförbindelser till Stockholm och Oslo.

 

Visa hela texten

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Kungsgatan 46A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.