Jonsbol

Kvarnvägen 15 kontorshotell

Lokaltyp: Kontorshotell
Gatuadress: Kvarnvägen 15 kontorshotell
Byggnadsår: 1990
Fastighetsbeteckning: Jonsbol 1:170
Hyra: Hyra vid förfrågan
Lokalarea: 15 kvm
Alternativ användning: Butik, Industri, Kontor, Lager

Beskrivning

Kontorshotell på Jonsbol Hammarö med kontorsrum i varierande storlekar från cirka 15 kvm upp till 40 kvm. Möjlighet att hyra en eller flera rum för din verksamhet och går att kombinera uthyrning av kontorsrum med en lagerlokal om cirka 140 kvm.

Lokalerna passar för kontor alternativt sjukgymnastik, fysioterapi eller annan relaterad verksamhet. Många av kontoren har egen toalett, handfat och möjlighet för dusch. Vid uthyrning av kontor ingår tillgång till konferensrum, kök, toalett och dusch. Kontakta Richard Patré för mer information och visning.

Lokalen är belägen på adressen Kvarnvägen 15 i Jonsbols handel- och industriområde i Hammarö. På området är bland annat Hammarö kommun, Däckteam, Hammarö Stenforum, Kronas och Hammarö Måleritjänst verksamma. Läget är utmärkt med skyltläge vid Hammaröleden samt närheten till Nolgårds handelsområde med bland annat Ica Kvantum, Coop och Dollarstore.

Hammarö kommun är en skärgårdskommun i Värmland med en folkmängd om ca 16 200 invånare. Hammarö gränsar till Karlstad kommun och kommunikationerna är goda med cirka 5 minuters bilfärd till Karlstad. 

Detaljplanen tillåter verksamheter inom friskvårdsverksamhet, handel, småindustri och kontor.

Visa hela texten

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Kvarnvägen 15 kontorshotell

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.