Centrum

Kyrkogatan 28

Lokaltyp: Butik
Gatuadress: Kyrkogatan 28
Fastighetsbeteckning: Apotekaren 7
Hyra: Hyra vid förfrågan
Butik: 973 kvm
Alternativ användning: Kontor

Beskrivning

Längs med gågatan i centrala Arvika finner ni denna galleria med möjlighet att bedriva butik, café, kontor eller liknande verksamhet på andra våningen. I fastigheten sitter du granne med stora butikskedjor som Lindex, KappAhl och en lokal trafikskola. Bra läge ut mot gågatan samt parkeringsmöjligheter på gallerians tak.

Vakant finns tre lokaler fördelat enligt följande storlekar:

  • 165 kvm
  • 299 kvm
  • 509 kvm

Samtliga lokaler är i dagsläget anpassade för butiksverksamhet men kan efter diskussion anpassas efter din verksamhet. Planritningar kommer inom kort. 

Arvika är en stad i östra Värmland med cirka 14 000 invånare, ca 26 000 i kommunen. Staden är känt för sin vackra natur och sjöar, vilket gör den till en populär destination för friluftsliv och turism. Här finns även ett rikt näringsliv med flera högteknologiska globala företag som exempelvis Volvo CE, Thermia och Arvika gjuteri. 

Centrumkärnan har en varierad handel och ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer med allt från stora väletablerade kedjor till mindre lokala butiker. Från tågstationen tar du dig snabbt till Karlstad och Kristinehamn. Riksväg 61 sträcker sig norrut mot Norge och sydväst till Karlstad.

Visa hela texten

Richard Jensen

Kommersiell Fastighetsmäklare

+46 72 274 ** **
Dela
Anmäl intresse

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Kyrkogatan 28

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.