Centrum

Kyrkogatan 28

Lokaltyp: Butik
Gatuadress: Kyrkogatan 28
Fastighetsbeteckning: Apotekaren 7
Hyra: Hyra vid förfrågan
Butik: 973 kvm
Alternativ användning: Kontor

Beskrivning

Längs med gågatan i centrala Arvika finner ni denna galleria med möjlighet att bedriva butik, café, kontor eller liknande verksamhet på andra våningen. I fastigheten sitter du granne med stora butikskedjor som Lindex, KappAhl och en lokal trafikskola. Bra läge ut mot gågatan samt parkeringsmöjligheter på gallerians tak. 

Vakant finns tre lokaler fördelat enligt följande storlekar:

  • 165 kvm
  • 299 kvm
  • 509 kvm

Samtliga lokaler är i dagsläget anpassade för butiksverksamhet men kan efter diskussion anpassas efter din verksamhet. Planritningar kommer inom kort. 

Arvika är en stad i östra Värmland med cirka 14 000 invånare, ca 26 000 i kommunen. Staden är känt för sin vackra natur och sjöar, vilket gör den till en populär destination för friluftsliv och turism. Här finns även ett rikt näringsliv med flera högteknologiska globala företag som exempelvis Volvo CE, Thermia och Arvika gjuteri. 

Centrumkärnan har en varierad handel och ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer med allt från stora väletablerade kedjor till mindre lokala butiker. Från tågstationen tar du dig snabbt till Karlstad och Kristinehamn. Riksväg 61 sträcker sig norrut mot Norge och sydväst till Karlstad. 

Intill E18 i Åmål finns Nygård handels- och industriområde med väletablerade butikskedjor som Granngården, Jysk, Mekonomen med flera. Här finns möjlighet att hyra följande ytor:

  • Ca 2 000 kvm butiksyta i markplan med egen entré från parkeringen. Lager, lastbrygga och fönsterpartier ut mot vägen. 
  • Ca 1 100 kvm kontorsyta på plan 1 med egen entré. Här finns kontorsytor, omklädningsrum, personalrum samt öppna ytor som tidigare använts som dansstudio.
  • Samtliga ytor är anpassningsbara efter diskussion.

Handelsområdet har bra kommunikation till centrumdelarna med bilvägar samt buss 780 som stannar utanför fastigheten. E18 ligger ett stenkast bort. Stor kundparkering. 

Åmål med sina 9 000 invånare, 12 700 i kommunen, är beläget invid Vänerns östra strand och är känd för sin vackra natur, med områden som lockar till friluftsliv, bad och fiske. I centrum finns allt från stora butikskedjor till mindre lokala butiker. 

Kontakta ansvarig lokalförmedlare för mer information.

Visa hela texten

Richard Jensen

Fastighetsmäklare / Lokalförmedlare

+46 72 274 ** **
Dela
Anmäl intresse

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Kyrkogatan 28

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.