Kristinehamn

Nya Kyrkogatan 18

Lokaltyp: Kontor
Gatuadress: Nya Kyrkogatan 18
Fastighetsbeteckning: Tellus 10
Hyra: Hyra vid förfrågan
Lokalarea: 57 kvm
Alternativ användning: Butik

Beskrivning

Kontorslokal i centrala Kristinehamn

I ett av Kristinehamns bästa lägen byggs nu ett helt nytt centrumhus i kvarteret Tellus. Huset är i två plan med hyresgäster som Elsäkerhetsverket och Fitness24Seven. På markplan i hörnläge vid korsningen Nya Kyrkogatan/Österlånggatan finns en kontorslokal om 57 kvm snart ledig för uthyrning.

Lokalen fördelas enligt följande:

Öppet kontorslandskap och pentry (30 kvm). Smakfull färgsättning med ljusgråa väggar samt en fondvägg i grönt. Snickerier av Ek, fönsterbänkar av sten och rostfria vitvaror. Vinylklickgolv i landskap och pentry för enkel rengöring. Kvalitetsköksstommar från Vedum med diskmaskin, kyl och diskho samt integrerad micro. Konferensrum (10 kvm) med glasparti ut mot kontorslandskapet. Kontor (7 kvm), även detta med glasparti ut mot kontorslandskapet. Konferens och kontor med heltäckningsmatta i mörk nyans. Vidare finns wc/dusch med grått klinker och vitt kakel, samt teknik/städrum.

Ventilation med eget FTX-aggregat placerat i teknikrum. Möjlighet finns att ladda elbil. Gott om kundparkeringar finns i området.

Kontakta fastighetsmäklaren för mer information och vid intresse.

Kristinehamn har ett växande och mångsidigt näringsliv med många små och medelstora företag. Under 2020 fattades beslut om att återuppbygga regementet A9, vilket kommer att generera cirka 350 nya arbetstillfällen med start från 2022. Staden huserar högteknologiska företag som Kongsberg Hydrodynamic Research Center, där ingenjörskonsten är på högsta nivå. Det finns också en lång tradition inom stål- och metalltillverkning med företag som Albin Components och Scana Steel, samt inom kemi- och pappersindustrin med företag som Akzo Nobel och Nordic Paper.

Kristinehamn är en stad utan köpcenter, vilket gör att handeln naturligt riktas mot stadskärnan. Enligt senaste statistik från Cityindex, från 2022, uppgår handelsomsättningen i stadskärnan till cirka 150 miljoner kronor, vilket innebär en ökning med 2,8% jämfört med föregående år. Här står stadskärnan för hela 23% av handeln i Kristinehamn, en andel som är högre än genomsnittet för andra medelstora städer i landet.

Kristinehamn, beläget vid Vänerns norra strand mellan Stockholm och Oslo, är en skärgårdskommun. Kristinehamns kommun har cirka 24 000 invånare och har välutvecklade kommunikationer, både inom staden och med omvärlden, inklusive E18 och järnvägsförbindelser till Stockholm och Oslo.

Visa hela texten

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Nya Kyrkogatan 18

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.