Ilanda

Projekt - EgenLokal

Gatuadress: Projekt - EgenLokal
Fastighetsbeteckning: Del av Ilanda 1:65
Pris: 1 499 000 kr
Industri: 72 kvm

Beskrivning

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industrilokaler där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Lokalerna uppförs på Ilanda industriområde med ett bra logistiskt läge nära både 61:an, 62:an och E18. I området finns redan ett stort antal företag etablerade.

Nu startar vi försäljningen där EgenLokal kommer att i en första etapp uppföra 18 lokaler om ca 6x12 meter golvyta där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Pris för standardenhet: 1  499 000 kr

Pris för gavelenhet: 1 699 000 kr 

Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter.

Förväntat tillträde: Kvartal 3, 2023 

Varje lokal är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm. På kortsidan inne i respektive lokal finnas ett fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp inne i lokaler och uppe på ett eventuellt entresolplan. 

Lokalen har en generös takhöjd om ca 5,65 m vid nock och ca 4,5 m vid port. Varje lokal har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen.

Kommunalt V/A finns framdraget till varje fastighet vilket möjliggör installation av bla, handfat, toalett och pentry. I varje lokal finns det även en elcentral samt en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare.

Fiberanslutning är betald och anslutningen finns förberett i det gemensamma teknikrummet.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser.

Här kan företag exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en lokal och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar. Naturligtvis kan flera personer även gå ihop och köpa sin lokal tillsammans. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler intill varandra utan innerväggar eller med dörr emellan.

Lokalen är i övrigt oinredd vilket ger varje fastighetsägare möjlighet att själv skall kunna anpassa lokalen utifrån sina behov och användningsområden.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl. moms per månad.

Eftersom du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Utöver grundutförande finns flertalet tillval. De tillval som du kan beställa mot pristillägg som köpare är följande;

- Entresolplan - bidrar till utökad golvyta med ca 33 kvm.
- Luftvärmepump
- Epoxibehandling av betonggolvet
- Fler belysningspunkter i lokalen
- En extra fönsterrad i porten för ökat ljusinsläpp
För mer information, efterfråga Tillvalskatalogen från mäklaren.

 

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

Oscar Carlson, oscar.carlson@realadvice.se, 0706-71 60 20
Kajsa Lindmark, kajsa@egenlokal.se, 0722-25 68 60

www.egenlokal.se/projekt/karlstad finns ytterligare information 

OBS! Bilderna i annonsen är från ett tidigare färdigställt projekt och kan därmed avvika från slutresultatet.

 

 

Visa hela texten

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Projekt - EgenLokal

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.