Romstad

Romstadsvägen 2

Lokaltyp: Kontor
Gatuadress: Romstadsvägen 2
Fastighetsbeteckning: Karlstad Tvätten 1
Hyra: Hyra vid förfrågan
Lokalarea: 700 kvm
Alternativ användning: Butik

Beskrivning

Vi är stolta över att presentera ”Kontorshuset Tvätteriet” – ett banbrytande projekt i hjärtat av Karlstad. Med en vision om att skapa morgondagens kontorsmiljöer för nytänkande företag, erbjuder vi en unik möjlighet att vara med i projektet från start. Här har du chansen att skapa ditt drömkontor i ett av Karlstads bästa lägen vid Klarälven.

Tvätteriet ligger i det exklusiva området Romstad, en plats där företag, bostäder, handel och servicebutiker blandas i en dynamisk miljö. Endast ett stenkast bort finner du Karlstads centrum, E18 och Centralsjukhuset, vilket garanterar utmärkt tillgänglighet oavsett om du reser med tåg, buss, bil eller cykel. 

Projektet representerar det moderna kontorskonceptet, där industriell karaktär möter en ombonad atmosfär. De generösa, öppna ytorna, tillsammans med stora fönsterpartier, skapar en ljus och inbjudande arbetsmiljö med en fantastisk utsikt över älven. Med sina 700 kvm, fördelade på två våningar, kan lokalens utformning skräddarsys efter ditt företags unika behov och vision. Här finns också utmärkt exponeringsläge längs Romstadsvägen och Klarälven samt goda parkeringsmöjligheter.

Ta vara på denna unika möjlighet att vara med och forma ditt framtida kontor. Välj bland en rad representativa material och ytskikt och påverka planlösningen utifrån era önskemål. Lokalen är flexibel och kan skräddarsys för en mängd olika företag och branscher som söker det där lilla extra. Det finns även möjlighet att anpassa lokalen för flera företag.

Ta tillfället i akt att etablera er i denna historiska fastighet som är på väg att omvandlas till ett av Karlstads mest eftertraktade kontorslokaler.

Annonsen kommer att uppdateras med 3D skisser. Kontakta mäklaren vid intresse.

Visa hela texten

Richard Jensen

Fastighetsmäklare / Lokalförmedlare

+46 72 274 ** **
Dela
Anmäl intresse

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Romstadsvägen 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.