Kontakta oss

Tullhusgatan 1 B, 652 26 Karlstad

Tullhusgatan 1 B, 652 26 Karlstad

Vi på Real Advice

John Kärrberg

VD

Bakgrund som företagsrådgivare i Handelsbanken och SEB samt projektledare för transaktioner på fastighetskonsultbolaget Svefa. Civilekonom med magisterexamen i nationalekonomi.

Richard Jensen

Fastighetsmäklare / Lokalförmedlare

Bakgrund som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna. Flerårig erfarenhet av försäljning. Fastighetsekonom med kandidatexamen i fastighetsekonomi.

Simon Smedberg

Fastighetsmäklare / Lokalförmedlare

Bakgrund som entreprenör inom digital marknadsföring och försäljning via internet och sociala media samt som teknikkonsult inom byggbranschen. Fastighetsekonom med kandidatexamen i fastighetsekonomi.

Oscar Carlson Reijers

Fastighetsmäklare / Lokalförmedlare

Bakgrund som fastighetsmäklare och franchisetagare för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Karlstad. Fastighetsekonom med kandidatexamen i fastighetsekonomi.

Richard Patré

Fastighetsmäklare / Lokalförmedlare

Bakgrund som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Karlstad och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Flerårig erfarenhet av försäljning. Fastighetsekonom med kandidatexamen i fastighetsekonomi och registrerad fastighetsmäklare.

Per Johansson

Lokalförmedlare

Bakgrund som uthyrningsansvarig, enhetschef, kontraktsförvaltare mm inom Vasakronan, Skanska, Norrporten, Skanstornet, Newsec och Klövern. Marknadsekonom med examen i marknadsekonomi.