Kontakta oss

Vi på Real Advice

John Kärrberg

John Kärrberg

Civilekonom | Fastighetsmäklare | VD
john.karrberg@realadvice.se
070-671 19 00

Bakgrund från finansmarknaden som företagsrådgivare på Handelsbanken och SEB med inriktning mot fastighetsfinansiering. Civilekonom med universitetsutbildning i fastighetsekonomi och magisterexamen i nationalekonomi.

Richard Olsson

Richard Ohlsson

Fastighetsekonom |Fastighetsmäklare
richard.ohlsson@realadvice.se
073-946 20 70

Fastighetsmäklare med kunskap och erfarenhet inom fastigheter, försäljning och ekonomi. Fastighetsekonom med universitetsutbildning i fastighetsekonomi. Tidigare erfarenheter från bland annat Fastighetsbyrån och Länsförsäkringar.

Simon Smedberg

Simon Smedberg

Fastighetsekonom | Fastighetsmäklare
simon.smedberg@realadvice.se
076-339 55 33

Fastighetsekonom med ett brinnande intresse för bygg- och fastighetsbranschen. Bakgrund från bygg- och fastighetsbranschen med goda kunskaper inom fastigheter, byggteknik, ekonomi och juridik. Fastighetsekonom med universitetsutbildning i fastighetsekonomi.

Per Johansson

Per Johansson

Marknadsekonom |Rådgivare
per.johansson@realadvice.se
070-276 22 34

Bakgrund från bygg- och fastighetsbranschen med erfarenhet inom förvaltning, försäljning/uthyrning och marknad. Flera år av värdefulla erfarenheter finns från bland annat Skanska, Vasakronan, Norrporten, Skanstornet, Newsec och Klövern.

Johan Magnusson

Fastighetsekonom | Fastighetsmäklare
johan.magnusson@realadvice.se
070-382 03 83

Ekonom inriktad mot fastighetsekonomi. Har tidigare arbetat med redovisning inom multinationell koncern. Genuint intresse för affärer och goda kunskaper inom fastigheter, juridik och ekonomi. Utbildad vid Karlstad Universitet inom fastighetsekonomi samt vidare studier inom redovisning.

Hittar du inte det du söker?

Anmäl dig till vårt spekulantregister och få förhandsinformation om inkommande objekt!