real-advice-team

Real Advice söker fastighetsmäklare i Örebro

Real Advice söker en kommersiell fastighetsmäklare/transaktionsrådgivare i Örebro.

Om Real Advice

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom kommersiella fastigheter med verksamhet inom fastighetsförmedling, lokalförmedling och bostadsrättsombildning. Vår rådgivning baseras på 25 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av yrkesstolthet, entreprenörsanda och ett engagemang utöver det vanliga.

Vi förmedlar alla typer av lokaler och kommersiella fastigheter som bostäder, kontor, handel, industri och byggrätter med fastighetsvärde från några miljoner till några hundra miljoner kronor. Vid förmedling av bostadsfastigheter i attraktiva lägen undersöker vi även möjligheten till bostadsrättsombildning. Våra kunder är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och den offentliga sektorn.

Kommersiell fastighetsmäklare / transaktionsrådgivare Örebro

Real Advice söker en kommersiell fastighetsmäklare/transaktionsrådgivare med stark drivkraft, bra track record och ett stort kontaktnät i Örebro.

Real Advice är under stark tillväxt och har tydliga ambitioner om att växa geografiskt i angränsande marknader under de närmaste åren. För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster behöver vi förstärka vårt transaktionsteam med ytterligare en kommersiell fastighetsmäklare.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar hela försäljningsprocessen, från initial värdering och analys av fastigheterna till undertecknande av köpehandlingar och tillträde. Det innefattar bland annat insamling av information, upprättande av prospekt, marknadsföring av fastigheter, kontakt med köpare och säljare samt rådgivning och förhandling kring alla delar av förmedlingsuppdraget.

Personliga egenskaper

Som person är du affärsmässig, strukturerad och ambitiös. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och tycker om att träffa nya människor. Som fastighetsmäklare behöver du även vara lyhörd och förtroendeingivande för att kunna skapa goda relationer med köpare, säljare och övriga intressenter.

Vad Real Advice erbjuder dig

Hos Real Advice blir du en viktig spelare i vårt framgångsrika transaktionsteam och en känd person på den lokala fastighetsmarknaden. Här finns goda möjligheter att utvecklas som affärsman eller affärskvinna och som egen företagare. Real Advice organisationsmodell bygger på en stark entreprenörsanda där alla rådgivare är egenföretagare och underkonsulter till Real Advice. Detta medför mycket goda möjligheter för drivna fastighetsmäklare att bygga upp en stark ekonomi både privat och i det egna aktiebolaget.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat några år som fastighetsmäklare och vet vad som krävs för att lyckas i detta spännande och omväxlande yrke. Utöver god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift behöver du ha goda kunskaper i MS Office, framförallt i Excel.

Välkommen med din ansökan!

Mejla din CV tillsammans med ett personligt brev till john.karrberg@realadvice.se Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta VD John Kärrberg på 070-671 19 00.

Ni kan också läsa mer om tjänsten här på Linkedin.